Έπαθε, έμαθε; Ερώτημα που μπορεί να απαντήσει η Ομόνοια το βράδυ της Κυριακής απέναντι στην Πάφος FC στο ΓΣΠ. Πριν δύο μήνες, συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου, η παφιακή ομάδα έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα των πρασίνων. Τότε, ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια, τη δεύτερη τη δέχθηκε στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ (0-1).

Οι «τριφυλλοφόροι, λοιπόν, σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι όπως αυτό της Κυριακής, θα θελήσουν να απαντήσουν και να δείξουν ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Άλλωστε, δεν υπάρχουν και περιθώρια λάθους, εάν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες παρουσίας τους στην πρώτη τριάδα με το τέλος της σεζόν. Δεν θέλουν με τίποτα να τους ξεπεράσει η Πάφος FC, που είναι στο -2. Αντιθέτως, προσβλέπουν σε αύξηση της διαφοράς από την αντίπαλό τους στους πέντε βαθμούς, αποκτώντας αυτόματα βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου τους.

Ο Σεμέδο ακολουθεί, πλέον, μέρος του κανονικού προγράμματος και εάν όχι σήμερα, αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό. Η ένδειξη είναι θετική για παρουσία του στην αποστολή, ίσως και στο αρχικό σχήμα. Θα κρίνει και το πλάνο, αφού με επάνοδό του θα είναι εκτός απροόπτου και το μοναδικό νέο πρόσωπο σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία νίκη προκάλεσε ευφορία στις τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας, που ετοιμάζονται για μαζική παρουσία στο ματς της Κυριακής.

Όσον αφορά στο γηπεδικό, χθες η ηγεσία της Ομόνοιας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, ο Σταύρος Παπασταύρου ενημέρωσε για την πρόοδο των εργασιών για την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου και ανέλυσε το πλάνο και τα σχέδια υλοποίησης του έργου, ζητώντας τη συνδρομή του ΚΟΑ. Ο Γιάννης Ιωάννου σημείωσε ότι, ο ΚΟΑ στηρίζει όλες τις ομάδες και τα σωματεία που ζητούν τη συνδρομή του Οργανισμού για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, μέσα στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Exit mobile version