Έτοιμος να γράψει ιστορία με την πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται απόψε (22:00) την Κλαμπ Μπριζ, θέλοντας να ανατρέψει την ήττα, 1-0, στο Βέλγιο και να περάσει στην τετράδα του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν κάνει καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς αλλά χάρη στον Κοτάρσκι κράτησαν το βελγικό προβάδισμα στο μίνιμουμ και τώρα θέλουν να… πνίξουν τους Φλαμανδούς στην καυτή Τούμπα όπως είχαν κάνει και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι-Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα-Μεϊτέ, Σβαμπ-Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον-Μπράντον.

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγεν): Γιάκερς, Σάμπε, Ορντόνιες, Μπαλάντα, Σκόρας, Μέιχερ, Βέτλεσεν, Βανάκεν, Ονιεντίκα, Νούσα, Γιουτγκλά.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Μάσα (Ιταλία)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των Βέλγων για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν νίκη με 2+ γκολ προκειμένου να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάνε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Σε νίκη με ένα γκολ πάμε παράταση, ενώ με ισοπαλία και ήττα η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ τελειώνει εδώ για φέτος.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν, οι οποίες έχουν πάει στην παράταση.

Έτοιμες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.

Μπήκαν, πανζουρλισμός στην Τούμπα.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Exit mobile version