Άντε να βρουν κίνητρα για τους παίκτες τους οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου και Μπόρτζε Τζούρεφ… Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός Άχνας ανοίγουν σήμερα (19:00, Cytavision1) στο «Αμμόχωστος» την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της β’ φάσης του 2ου ομίλου, σ’ ένα ματς που είναι πλήρως αδιάφορο βαθμολογικά. Ωστόσο, καλούνται να αγωνιστούν έχοντας ως κίνητρο το γόητρο και τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του ομίλου, ενώ στους προπονητές δίνεται άλλη μια ευκαιρία για δοκιμές και αξιολόγηση του ρόστερ τους.

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και θα θελήσει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψει στις νίκες. Το ίδιο και ο Εθνικός, που στα προηγούμενα δύο ματς είχε απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα. Τις ομάδες χωρίζει διαφορά τριών βαθμών, ο Εθνικός είναι στους 47 και ο η Νέα Σαλαμίνα στους 44.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Καλανίδης, Σεργίου, Ντιακιτέ, Βίκτωρος, Οφόρι, Μιγκελίτο, Καρλίτος, Κατσιάρης, Νάρσινγκ, Προκοπίου, Σπυριδάκης.

Εθνικός (Μπόρτζε Τζούρεφ): Παναγή, Στυλιανού, Ριστέφσκι, Αρτυματάς, Νικολάου, Περατικός, Σπιρόφσκι, Μ. Ηλία, Χριστοφή, Καμπρέρα, Αγγελόπουλος.

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: – / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Χρίστου Κωνσταντίνος

Α’ Βοηθός: Γεωργίου Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος: Κουμή Δημήτρης

VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος

AVAR: Αλλαγιώτου Ιωάννα

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα

Το κείμενο ανανεώνεται…

Exit mobile version