30 Ιουνίου, 2024
6:02 μμ

Η πριγκίπισσα Άννα υπέστη μικρούς τραυματισμούς και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park το βράδυ της Κυριακής και παραμένει στο νοσοκομείο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν πως «η πριγκίπισσα Άννα υπέστη ελαφρά τραύματα και διάσειση μετά από ένα περιστατικό στο κτήμα Gatcombe Park το βράδυ της Κυριακής».

«Παραμένει στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ ως προληπτικό μέτρο για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Ο βασιλιάς κρατείται ενημερωμένος και μαζί με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια στέλνει την πιο γλυκιά του αγάπη και τις ευχές του στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση».

Ακυρώνονται οι εμφανίσεις για την πριγκίπισσα Άννα

Γίνεται αντιληπτό πως ο σύζυγός της Sir Timothy Laurence και τα παιδιά της Zara Tindall και Peter Phillips βρίσκονταν στο κτήμα τη στιγμή του συμβάντος.

Ο σύζυγός της συνόδευσε την πριγκίπισσα στο νοσοκομείο του Southmead όπου θα παραμείνει έως ότου η ιατρική της ομάδα κρίνει ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Μετά από συμβουλές των γιατρών, θα ακυρώσει τις επίσημες εμφανίσεις της για την επόμενη εβδομάδα. Στέλνει τη συγγνώμη της σε όποιον μπορεί να ενοχληθεί ή να απογοητευτεί σύμφωνα με την Express.

In.gr

Exit mobile version