30 Ιουνίου, 2024
6:41 μμ

Κάτω από το μικροσκόπιο των μελών του Κλάδου Διερεύνησης Αδικημάτων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας έχουν τεθεί τα όσα κατήγγειλε 16χρονη από τη Λεμεσό, η οποία ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 22χρονο. Ο τελευταίος συνελήφθη χθες και σήμερα Δευτέρα (24/6) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτησή του.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όπως πληροφορείται το philenews, κατά τη συζήτηση που είχε η ανήλικη με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της πριν από μερικές ημέρες και κατά τη διερεύνηση άλλης σοβαρής καταγγελίας παρόμοιας φύσεως.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ιστοσελιδα μας, η ανήλικη κατά τη δεύτερη συνάντηση της με το εν λόγω πρόσωπο, εκμυστηρεύτηκε ότι ήρθε σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της, με 22χρονο τον οποίο γνώρισε σε συγκεκριμένη εφαρμογή. Η ανήλικη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι αντάλλαξαν μηνύματα με τον νεαρό ύποπτο σε εφαρμογή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολούθως διευθέτησαν συνάντηση.

Η συνάντηση έγινε σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης με τη 16χρονη να υποστηρίζει ότι ήρθε σε συνουσία με τον ύποπτο χωρίς τη θέλησή της. Για τα όσα εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη, ενημερώθηκε σχετικά ο Κλάδος Διερεύνησης Αδικημάτων Σεξουαλικής Κακοποίησης Ανηλίκων όπου και ανέβαλε τη διερεύνηση της καταγγελίας.

Ο 22χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την κράτησή του για περίοδο 7 ημερών. Σε βάρος του διερευνώνται τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου και βιασμός.

Exit mobile version