Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Οθέλλος. Η ομάδα της Αθηαίνου επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Άχνας στο «Αμμόχωστος», για την 10η αγωνιστική των πλέι άουτ. Με γκολ των Ναρντίνι (32′) και Πιχ (34′) η ομάδα του Κώστα Σακκά επιβλήθηκε του Εθνικού, που μείωσε σε 2-1 με τον Περατικό στο 58’. Ο Οθέλλος κέρδισε μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και πανηγύρισε εντός έδρας επιτυχία για πρώτη φορά μετά τις 21 Δεκεμβρίου 2023. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, κέρδισε ως γηπεδούχος στο «Αμμόχωστος».

Στην 13η θέση ο Οθέλλος με 26 βαθμούς, θα υποβιβαστεί και μαθηματικά εάν κερδίσει το Σάββατο (20/4) η Καρμιώτισσα την ΑΕΖ, ενώ ο Εθνικός είναι στην 9η θέση με 46 βαθμούς. Δύο πρόσωπα είχε η αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος». Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα της Αθηαίνου επιβλήθηκε, είχε έξι τελικές προσπάθειες και μάλιστα όλες στον στόχο, ενώ δύο εξ αυτών κατέληξαν στα δίχτυα του Κίσσα.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός βελτιώθηκε, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Το πρώτο γκολ του Περατικού στο πρωτάθλημα, με σουτ εκτός περιοχής, έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αλλά η προσφυγική ομάδα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Σατσιά από τον πάγκο της.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης (40′ Ανάνγκ, 71′ Σλάβικ), Καστάνας, Γιάνσεν, Κυριάκου, Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Κατσιατής (83′ Ιωάννου), Χατζηπασχάλης (83′ Σανγκαρέ), Πιχ, Σούτο.

Εθνικός (Μπόρτζιε Τζιούρεφ): Παναγή, Ιωάννου, Ριστέφσκι, Περατικός, Αρτυματάς, Κ. Ηλία (46′ Λίπσκι), Σπιρόφσκι, Πεχλιβάνης (46′ Νικολάου), Χριστοφή (66′ Μπέκερ), Ιωαννίδης (59′ Ντράζιτς), Μ. Ηλία (59′ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Ναρντίνι 32′, Πιχ 34′ / Περατικός 58′

Κίτρινες: Σούτο, Xριστοδούλου / Σπιρόφσκι

Αποβολές: – / –

Στάδιο: «Αμμόχωστος – Επιστροφή»

Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Α’ Βοηθός: Στυλιανού Μάριος

Β’ Βοηθός: Αναστασίου Στέφανος

4ος: Αντωνίου Μάριος

VAR: Φελλάς Κωνσταντίνος

AVAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

6΄Δοκάρι για τον Οθέλλο με το δυνατό σουτ του Κυριάκου εκτός περιοχής.

22′ Καλή στιγμή για τον Εθνικό, κεφαλιά του Ιωαννίδη η μπάλα έξω.

32′ ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο, 1-0 με τον Ναρντίνι. Εκτέλεσαν με κομπίνα το φάουλ οι παίκτες του Οθέλλου. Πάτησε τη μπάλα ο Κυπριανού και ο Ναρντίνι σκόραρε.

34’΄ΓΚΟΛ για τον Οθέλλο, 2-0 με τον Πιχ. Λάθος του Αρτυματά, ο Σλοβάκος επιθετικός απέφυγε και τον Παναγή και έστειλε την μπάλα στα διχτυα.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

52′ Σέντρα του Λίπσκι, κεφαλιά του Ριστέφσκι, απέκρουσε ο Παναγιώτου.

58′ ΓΚΟΛ για τον Εθνικό, μειώνει σε 2-1 με σουτ του Περατικού εκτός περιοχής. 

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Exit mobile version