Στη Νέα Σαλαμίνα έθεσαν ως προτεραιότητα την ανανέωση της συνεργασίας τους με ποδοσφαιριστές που έληγε το συμβόλαιό τους και ο προπονητής επιθυμούσε παραμονή τους. Απόλυτη επιτυχία, αφού απέσπασαν την υπογραφή όλων όσων ο Χριστοδούλου υπέδειξε για να είναι στο ρόστερ και της νέας περιόδου.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται σε ποδοσφαιριστές που θα έλθουν και να προσθέσουν μεγαλύτερη ποιότητα, ανεβάζοντας επίπεδο την ομάδα. Ήδη ο προπονητής παρακολούθησε κάποιους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, ενώ οι ερυθρόλευκοι, όπως πληροφορούμαστε, έβαλαν… στο μάτι παίκτες από το πρωτάθλημά μας. Για την ώρα κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους, όμως, όπως μαθαίνουμε, στη λίστα υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της εξάδας και τέλος Μαΐου ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους. Εφόσον μπορέσουν να αποσπάσουν την υπογραφή τους, θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για τη Νέα Σαλαμίνα.

Την ίδια ώρα, στον Σύλλογο της Αμμοχώστου έχουν ενδείξεις ότι, σύντομα θα προκύψει επίσημο ενδιαφέρον για τους Σεργίου και Καρλίτος. Ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά γρανάζια, διατηρούν συμβόλαιο και παραχώρησή τους θα γίνει μόνο εάν ικανοποιηθεί οικονομικά η Νέα Σαλαμίνα.

Exit mobile version