30 Ιουνίου, 2024
1:06 μμ

Η σπουδαία Μαίρη Λίντα είναι μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου και έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στον χώρο της μουσικής.

Η 87χρονη τραγουδίστρια που ζει στο Γηροκομείο Αθηνών από τον Δεκέμβριο του 2018, εξαιτίας προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ηχογράφησε το νέο της τραγούδι.

Η ίδια αποτελεί σύμβολο δύναμης και είναι αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Linta

Ο Γιάννης Σκουλετάκης μίλησε στον RealFM για το νέο της τραγούδι με τίτλο Υποσχέσεις και τόνισε:

«Είναι ένα χαρούμενο τραγούδι σε γρήγορο ρυθμό, το οποίο όμως έχει στίχους με βαθύτερο νόημα. Τη μουσική την έχει γράψει ο Νίκος Πιτλόγλου και τους στίχους η Μαρία Παπαδημητρίου. Ακούγοντας για πρώτη φορά το τραγούδι αυτό η Μαίρη Λίντα εξέφρασε την επιθυμία της να το πει η ίδια. Πολλές φορές τα βράδια που βγαίναμε σιγομουρμούριζε ένα στιχάκι που της άρεσε. Ένα απόγευμα που πήγαμε πλέον στο Γηροκομείο, μας τραγουδούσε τις «Υποσχέσεις» που είναι ο τίτλος του τραγουδιού. Και δεν πήραμε εμείς τη Μαίρη από το χέρι, αλλά η Μαίρη μας πήρε από το χέρι για να πάμε να το γράψουμε. Σχεδόν με το ζόρι. Έτσι έγινε η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού με τη φωνή της. Δε διάλεξε ο δημιουργός τη Μαίρη Λίντα να πει το τραγούδι, αλλά η Μαίρη Λίντα επέλεξε να πει το τραγούδι».

O ίδιος μοιράστηκε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την υπέροχη και ασταμάτητη Μαίρη Λίντα.

Δείτε την εικόνα:

Exit mobile version