30 Ιουνίου, 2024
1:29 μμ

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σε συνεννόηση με τον Νταβίδ Γκαγιέγο, αναπροσαρμόζει τη στρατηγική στις προσθήκες, εξετάζοντας νέες επιλογές για την επιθετική γραμμή. Παρότι η επιλογή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν έχει εγκαταλειφθεί οριστικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου στρέφονται σε εναλλακτικές λύσεις λόγω του πιεστικού χρονικού πλαισίου.

Οι νέοι μετεγγραφικοί στόχοι είναι νεότεροι σε ηλικία και προσφέρουν μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης. Οι παίκτες αυτοί, εκτός από την υψηλή τους ποιότητα που είναι συγκρίσιμη ή και ανώτερη από του Ελ Αραμπί, κρίνονται και οικονομικά πιο συμφέρουσες λύσεις για τον σύλλογο. Η οικονομική πτυχή αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις αποφάσεις της διοίκησης, που επιδιώκει να ενισχύσει το σύνολο χωρίς να υπερβαίνει τον προϋπολογισμό.

Ένας από τους υποψήφιους επιθετικούς είναι ενεργός διεθνής. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν, με στόχο να ολοκληρωθούν σύντομα οι εκκρεμότητες και να εξασφαλιστεί τουλάχιστον μία μετεγγραφή επιθετικού πριν από την έναρξη του δεύτερου σκέλους της προετοιμασίας στη Σερβία. Αναμένονται άμεσες εξελίξεις, καθώς ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να ενισχύσει το ρόστερ του αποτελεσματικά και οικονομικά.

Exit mobile version