Καταγγελία στην Αστυνομία για απόσπαση χρημάτων μέσω ψευδών παραστάσεων οδήγησε στη σύλληψη 34χρονου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα στις 20/4/24 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από αλλοδαπό ότι στις 17/4 μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης εντόπισε ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε, μέσω άλλου προσώπου επικοινώνησε με τον αριθμό τηλεφώνου, που ειχε η αγγελία, και συνομίλησε με ένα πρόσωπο, το οποίο τον παρέπεμψε σε αλλο πρόσωπο και επικοινώνησε με τρίτο προσωπο και διευθέτησαν συνάντηση με τον υποτιθέμενο ενοικιαστή /ιδιοκτήτη στον χώρο του διαμερίσματος Λεμεσό.

Στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε μετέβη εκεί με αλλα συγγενικά του πρόσωπα, όπου συνάντησαν πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος του συστήθηκε ως συνεργάτης του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και αφού συμφώνησαν, ο παραπονούμενος έδωσε το ποσό των 2800 ευρώ, που αφορούσε ενοίκια δύο μηνών και άλλα έξοδα.

Στις 18/4 ο πραγματικος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος διαπίστωσε οτι ο παραπονούμενος μαζί με αλλα συγγενικά του προσωπα εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμά του και αφού διαπιστώθηκε οτι εξαπατήθηκαν, εγκατέλειψαν την οικία.

Στις 26/4 ο παραπονούμενος φέρεται να εντόπισε στην ιδια πλατφόρμα νέα αγγελία που αφορά τα ίδια στοιχεία και διευθέτησε νέα συνάντηση.

Οταν συναντήθηκαν ο ύποπτος ηλικίας 34 ετών φέρεται να τράπηκε σε φυγή, ανακόπηκε απο τον παραπονούμενο και στην συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο ύποπτος κλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσου οπου ανακρινόμενος προέβηκε σε διαφόρους ισχυρισμούς οι ποιοι διερευνώνται. Συνελήφθει με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπο κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Exit mobile version