Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του άτυχου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, Αντριάνα μετά την απόφαση της θανατικής ανακρίτριας τόνισε ότι επιβάλλεται κάθαρση από τη ρίζα και όχι παραιτήσεις.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως το έγκλημα ήταν οφθαλμοφανές από την πρώτη στιγμή στη σκηνή. Την μάνα δεν μπορεί να την ξεγελάσει κανένας».

https://www.philenews.com/wp-content/uploads/2024/05/10000000_7538909232890789_8780559027651826772_n.mp4

Την ίδια στιγμή ανέφερε πως «έστω και την υστάτη το φως νίκησε το σκοτάδι. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την δύναμη, την φώτιση και την υπομονή να αντέξω όλα αυτά τα χρόνια αυτό το μαρτύριο παρά τις τόσες αρρώστιες που πέρασα».

«Εδώ και δύο δεκαετίες παλεύαμε να αποδείξουμε την αλήθεια για να δικαιώσουμε το παιδί μας, που του μαύρισαν το όνομά του με το στίγμα της αυτοχειρίας. Όλοι έκαναν το παν για να κουκουλώσουν το άγριο έγκλημα και να γλιτώσουν διακινητές ναρκωτικών και δολοφόνους στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που υπηρετούσε. Δεν τον χάσαμε από αρρώστια, ούτε από δυστύχημα, ούτε στον πόλεμο για να πω χαλάλι στην πατρίδα το παιδί μου» σημείωσε.

«Η προσπάθεια τους όλη, στρατού, Αστυνομίας και Νομικής Υπηρεσίας ήταν να μετατρέψουν το θύμα σε θύτη και τους θύτες σε θύματα. Με σκοπό να γλιτώσουν τους δολοφόνους και να τους αφήσουν να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσά μας. Με τη σημερινή απόφαση δεν θα φέρουν το παιδί μου πίσω αλλά ούτε και τη ζωή μου την οποία μου κατέστρεψαν. Έδωσε όμως ελπίδα στη δικαιοσύνη και αποκατάσταση του κράτους δικαίου που τα είχαν δολοφονήσει και αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version