8 Σεπτεμβρίου, 2024
2:29 πμ

Η Πάφος FC βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ζοάο Κορέια (φωτό αριστερά), 27χρονος δεξιός μπακ με πλούσια εμπειρία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Κορέια, πρώην αρχηγός της Τσάβες, έχει καταγράψει 130 συμμετοχές, σημειώνοντας 11 γκολ και 8 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε 30 φορές στην Α’ Κατηγορία της Πορτογαλίας, αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας του τον ωθεί να αναζητήσει νέα προοπτική. Γνωστός για την ταχύτητα και την τεχνική του, είναι επίσης διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο παίκτης έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από τουρκικές ομάδες.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες τόσο για ανανεώσεις όσο και για προσθήκες. Ειδικότερα, απομένουν λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάνκοβιτς, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για Κύπριους ποδοσφαιριστές, όπως οι Κωνσταντίνος Λαΐφης και Μάριος Ηλία.

Παράλληλα, οι Μπότσκαι και Ρους, που ήταν δανεικοί, είναι υπό εξέταση για το αν θα παραμείνουν, ενώ ο ο Τζάτζα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που γίνεται προσπάθεια για να συνεχίσει. Με την προετοιμασία να ξεκινά σύντομα και τα εργομετρικά να προγραμματίζονται για τις 14 Ιουνίου, η ομάδα αναμένει πάρα πολλά. Στόχος είναι η διευθέτηση δυνατών φιλικών αγώνων.

Exit mobile version