8 Σεπτεμβρίου, 2024
2:31 πμ

Η Ομόνοια βρίσκεται σε έντονη μετεγγραφική δραστηριότητα, με στόχο να ολοκληρώσει το ρόστερ της μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα. Ο προπονητής Βάλτας Νταμπράουσκας και το επιτελείο του, σε συνεργασία με τον σύμβουλο στρατηγικού ποδοσφαιρικού σχεδιασμού Γιάννη Αναστασίου, επιδιώκουν την απόκτηση τεσσάρων έως πέντε νέων παικτών.

Προτεραιότητα ήταν άμεση ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ, όπου η ομάδα δεν είχε καμία διαθέσιμη επιλογή, με τον Γιάννη Μασούρα να αποτελεί και επίσημα το δεύτερο καλοκαιρινό απόκτημα. Παράλληλα, η ανάγκη για επιτελικό μέσο είναι κρίσιμη, ειδικά με τον τραυματισμό του Μπέζους. Η Ομόνοια αναζητά επίσης δεξί εξτρέμ και επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Κακουλλή και Στεπίνσκι, ώστε να προσθέσει βάθος και ποικιλία στην επιθετική της γραμμή.

Ο Νταμπράουσκας θέλει να έχει το ρόστερ έτοιμο το συντομότερο δυνατό πρκειμένου οι νέοι παίκτες να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία και τις τακτικές του. Η προσπάθεια αυτή αποσκοπεί ασφαλώς στη δημιουργία ισχυρού συνόλου που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Exit mobile version