8 Σεπτεμβρίου, 2024
2:18 πμ

Σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place To Work® Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε: “Συγχαίρουμε τη Διευθυντική Ομάδα του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, που συνειδητοποιημένα επέλεξε να ακούσει τους εργαζόμενους. Να μάθει ποιες είναι οι εμπειρίες και οι αντιλήψεις τους και πως μπορεί να βελτιωθεί το εργασιακό περιβάλλον του οργανισμού. Προφανώς κατανοεί ότι στον τομέα της Υγείας ειδικά, το επίπεδο δέσμευσης των εργαζομένων επηρεάζει καθοριστικά αυτό που βιώνουν οι ασθενείς. Τους συγχαίρουμε επίσης γιατί είναι το πρώτο νοσοκομείο που κατάφερε να πιστοποιηθεί”.  

H Διοικητική Ομάδα του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου δήλωσε: «Αντιλαμβάνεται κανείς ότι σε ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο Οργανισμό πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα και ευκολότερη η πυροδότηση του όποιου αρνητικού συναισθήματος. Παρ’ όλα αυτά, κρίναμε απαραίτητο, με ειλικρίνεια να δοθεί ο λόγος στους πρωταγωνιστές, στους συναδέλφους μας διότι το αντικειμενικά καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν αντιμετωπίσεις την (όποια) αλήθεια κατάματα».

Το σημερινό Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, αυριανό German Medical Institute προσφέρει υπηρεσίες υγείας ευρέως φάσματος σε όλη την Κύπρο, με έδρα τη Λεμεσό.

Exit mobile version