8 Σεπτεμβρίου, 2024
3:09 πμ

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή μου έλεγαν φίλοι ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο κομματικοί και τους έλεγαν ‘κόψτε τον Λουκά’», ανέφερε ο επανεκλεγείς ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς, τονίζοντας πως «κάποιοι εξακολουθούν να μου συμπεριφέρονται αλλά και να μου χτυπούν λες και είμαι κάτι εκτός».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, σημείωσε πως «ακουσα πάρα πολλά. Ότι δεν έκανα τίποτα στις Βρυξέλλες, ότι δεν βοήθησα το κόμμα, ότι ήμουν εκτός, ότι ήμουν μη κομματικός, ότι δεν ήμουν καθαρός Συναγερμικός. Τα λέω αυτά με πολύ παράπονο, έστω και την επόμενη μέρα. Κάποιοι εξακολουθούν να μου συμπεριφέρονται αλλά και να με χτυπούν λες και είμαι κάτι εκτός. Είχα την εντύπωση ότι όλα αυτά ξεθύμαναν το 2019 απέναντί μου αλλά δυστυχώς δεν. Υπήρξε μια προσπάθεια, αν θυμάστε στο Πολιτικό Γραφείο να μείνω εκτός του ψηφοδελτίου, όταν το μισό σχεδόν σώμα του Πολιτικού Γραφείου έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να ήμουν στο ψηφοδέλτιο».

Παράλληλα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μέχρι και την τελευταία στιγμή μου έλεγαν φίλοι ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο κομματικοί και τους έλεγαν «κόψτε τον Λουκά». Έχουν ονόματα αυτοί αλλά θα τα πούμε εντός του κόμματος. Αυτά τα έχω ήδη πει στην Αννίτα Δημητρίου, η οποία είναι αρκετά έξυπνη και τα έβλεπε και η ίδια. Το έκαναν και πολύ φανερά. Έχω την εντύπωση πως στόχος δεν ήμουν μόνο εγώ και το αφήνω μέχρι εδώ».

Για το γεγονός ότι το 2019 ήταν αριστίνδην υποψήφιος και προσωπική επιλογή του τέως προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κ. Φουρλάς ανέφερε πως «τον έχω δικαιώσει με ένα ποσοστό 53%. Και τώρα με τις 53.000 ψήφους έχω βάλει και πάλι το μικρό μου λιθαράκι σε αυτή την πολύ αναγκαία και κρίσιμη πρωτιά για τον ΔΗΣΥ. Δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνω άλλο για να πείσω κάποιους ότι ο Φουρλάς είναι εδώ και έχει προσφέρει με ένα θετικό πρόσημο αυτά τα πέντε χρόνια».

«Ήρθε πάλι ένα συντριπτικό ποσοστό απλών ανθρώπων, που ενδεχομένως να μην είναι μέλη του ΔΗΣΥ και σου δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που κάνεις, εκτιμώντας αυτό που είσαι και κλείνοντας τα αυτιά σου σε όλα όσα άκουγαν όλο αυτό το διάστημα. Για μένα είναι μεγάλη ευλογία αυτή η ασπίδα προστασίας που πάλι έκανε ο απλός κόσμος, δίνοντάς μου και πάλι την δυνατότητα να συνεχίσω να κάνω το έργο μου στις Βρυξέλλες. Ό,τι έχω να πω θα το πω εντός των οργάνων του κόμματος και πιστέψτε με έχω να πω πολλά» ανέφερε.

Σημείωσε πως «δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω στρατόπεδα. Τιμώ την ψήφο, την παράταξη, το κόμμα, μέχρι και τη δουλειά μου άφησα κάποια στιγμή όταν πήγα στον Ιωάννη Κασουλίδη, όταν χρειάστηκε να είμαι εκπρόσωπος τύπου. Μετά την ήττα Κασσουλίδη έμεινα άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να επανέλθω και πάλι στη δημοσιογραφία. Άρα δεν δέχομαι από κανένα να με αμφισβητεί ή να μου βάζει ταμπέλες».

Exit mobile version